Home TOP NEWS Δημητρίου: «Θα πρέπει να κάνουμε μία εμφάνιση κοντά στο ψηλότερο μας επίπεδο»

Δημητρίου: «Θα πρέπει να κάνουμε μία εμφάνιση κοντά στο ψηλότερο μας επίπεδο»


Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσει στην κάμερα της Primetel λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Πρέπει να καταβάλεις πολύ μεγάλη προσπαθεια για να πάρεις τους τρεις βαθμούς μέσα από τα παιχνίδια. Είμαστε μία ομαδα που μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό διότι την έχουμε πατήσει. Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε εμφάνιση κοντά στο ψηλότερο μας επίπεδο. Θα πρέπει να είμαστε ουσιαστικοί και προσεκτικοί στην άμυνα. Αυτο που μας ενδιαφέρει είναι οι βαθμοί. Το θέαμα ίσως μπαίνει σε δέυτερρη μοίρα. Μπράβο στη Νέα Σαλαμίνα που κατόρθωσε να ξεπεράσει τη δύσκολη της περίοδο και ανέκαμψε. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.

Για την απουσία κόσμου και το σερί της ομάδας η οποία συμπλήρωσε ένα χρονο χωρίς ήττα στο ΓΣΠ: Δυστυχώς δεν απολαμβάνουμε τη δύναμη του 12ου μας πάικτη και μα λείπει πολύ. Ανυμπομονούμε τη στοιγμή που θα έινια ξανά ο κόσμος στο γήπεδο. Τώρα είναι καλό το σερί που κουβαλούμε όμως αυτο δεν μας εξασφαλίζει τη νίκη.

Αν θα ζητηθεί είσοδος κόσμου:  Σίγουρα γίνονται σκέψεις διότι είναι μεγάλη μας δύναμη ο κόσμος και ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι. Πολύς κόσμος αντιμετώπισε προβλήματα λόγω της πανδημίας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί όμως στο τι θέλουμε και τι ζητάμε διότι δεν θέλουμε να προκαλέσουμε προβλήματα. Όταν έρθει η ώρα να συζητηθεί το θέμα αυτό είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις.