Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Η δράση των τμημάτων του ΑΣΟΛ


Tέσσερα τμήματα του Σωματείου μας έδωσαν αγώνες την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νικηφόρα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς την περασμένη Τρίτη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής κέρδισε με 2-0 τη Νέα Σαλαμίνα. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Τσέποβιτς στο 14’ και στο 36’. Επίσης το περασμένο Σάββατο πέτυψε την 15η νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 0-2 τον Ερμή στη Λάρνακα για την 25η αγωνιστική. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Τσέποβιτς στο 33’ ενώ το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου σημείωσε με ωραίο σουτ ο Ασάντε στο 45’. Η ομάδα μας ανέβηκε στην 1η θέση με 53 βαθμούς, έχοντας αγώνα περισσότερο.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ερμής Απόλλων 9-0 για την προημιτελική φάση του κυπέλλου! Σκόρερς οι Ελίνα Παναγιώτου (11′, 29′, 44′) Ioardachiuse 24′, Μαρινέλλα Παναγιώτου 32′, Σάρα Παπαδοπούλου 38′, Μάρια Αστανιού 50′, Αναστασία Τομά 80′ και Αντριάνα Γαλάτη 81′. Η ομάδα μας πλέον περιμένει να μάθει αντίπαλο στα ημιτελικά του θεσμού.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ
Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα μας ηττήθηκε με 86-69 από τον Κεραυνό. Επίσης, με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς έχασε 65-67 από την ΕΝΠ. Λίγη σημασία είχαν τα αποτελέσματα αυτά αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα playoffs.

ΦΟΥΤΣΑΛ
Νίκη για την ομάδα μας που επικράτησε της Αραράτ με 4-1 εντός έδρας. Η OMONOIA έφτασε τους 16 βαθμούς σε 7 αγώνες και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ οι Μαντέλλι (2), Μανώλη και Ελ Κέμπε.