Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων αυτή την εβδομάδα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (22/02 – 01/03) τα έξι από τα εννέα αθλητικά τμήματα της Ομόνοιας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν 10 αγώνες.

Αναλυτικά:

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενη τον ΑΠΟΕΛ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:30. Το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αρχίζει τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή (20:00) θα αγωνιστεί απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας και τη Δευτέρα θα υποδεχθεί τον Παφιακό στις 20:00 στο «Ελευθέρια».

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει στο πρόγραμμα δύο παιχνίδια για αυτή την εβδομάδα. Την Πέμπτη στις 18:00 θα υποδεχθεί την ΕΝΠ και την Κυριακή στις 16:00. θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Η ομάδα φούτσαλ έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 19:00.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου έχει εκτός έδρας υποχρέωση αυτή την αγωνιστική. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη Λευκοθέα στις 11:00.

To τμήμα eSports έχει απόψε διπλή υποχρέωση για την 5η και 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αρχικά θα αγωνιστεί εντός έδρας με την Adam Esports στις 22:00, ενώ στις 22:30 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Seagulls.