Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Σωματείου μας

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Σωματείου μας


Τέσσερα τμήματα του ΑΣΟΛ είχαν αγώνες την εβδομάδα που μας πέρασε, με τα τμήματα Πετόσφαιρας και Φούτσαλ να πανηγυρίζουν τους τίτλους του πρωταθλητή και κυπελλούχου αντίστοιχα!

ΦΟΥΤΣΑΛ
Με νίκη 5-2 επί της ΑΕΛ έκλεισε τις φετινές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα η ομάδα μας. Σκόρερ οι Πρέα (2), Καραγιάννης, Μαντέλι και Αλεξίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ισοβάθμησε με τον ΑΠΟΕΛ αλλά έχασε το πρωτάθλημα στην διαφορά τερμάτων, έτσι ολοκλήρωσε στη 2η θέση. Χθες το «Τριφύλλι» κατέκτησε το 6ο κύπελλο στην ιστορία του καθώς στον τελικό επικράτησε του ΑΠΟΕΛ. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 3-3 (3 γκολ ο Μαντέλι) και μετά τη δεκάλεπτη παράταση οι «πράσινοι» κέρδισαν στα πέναλτι με 6-5! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την σπουδαία επιτυχία!

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ – ΑΝΔΡΕΣ
Η πετοσφαιρική μας ομάδα επικράτησε της Αναγέννησης Δερύνειας με 3-0 (25-18, 25-22, 25-17), στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της χρονιάς. Η νίκη αυτή ήταν η 24η σε ισάριθμους αγώνες με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κατακτήσει τον τίτλο αήττητη! Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του 5ου πρωτάθλημα στην ιστορία μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που πρόσθεσαν ακόμη ένα τίτλο στην πλούσια ιστορία του Συλλόγου!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Την ήττα με 10-1 από την πρωταθλήτρια Apollon Ladies γνώρισε η ομάδα μας στην τελευταία αγωνιστική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε στην 3η θέση με 43 βαθμούς.

eSports
Στο πρωτάθλημα η ομάδα μας έχασε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ και με 2-1 από την ΑΕΚ, έτσι έπεσε στη 4η θέση με 46 βαθμούς. Όσο αφορά το κύπελλο η πορεία μας ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά καθώς στις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στον Απόλλωνα η ομάδα γνώρισε ισάριθμες ήττες με 1-0.