Home TOP NEWS Ν. Κωστένογλου: «Δεν συμβιβαζόμαστε σε κανένα αγώνα με απλή παρουσία»

Ν. Κωστένογλου: «Δεν συμβιβαζόμαστε σε κανένα αγώνα με απλή παρουσία»


Ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αυριανού αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο της Κροάτιας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2022. Απο πλευράς ποδοσφαιριστών στην διάσκεψη τύπου βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης

Οι τοποθετήσεις του Κωστένογλου:

“Τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα είναι η πίστη, η προσωπικότητα, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση. Δεν συμβιβαζόμαστε σε κανένα παιχνίδι με απλές παρουσίες. Το εισπράτταμε ότι θα ήμασταν διαφορετικοί και ανταγωνιστικοί απέναντι στη Σλοβακία. Διαθέτουμε την ικανότητα και την ποιότητα.

Η Κροατία διαθέτει ποδοσφαιριστές με τεράστιες περγαμηνές που μπορούν να καθορίσουν την έκβαση ενός παιχνιδιού. Στείλαμε αισιόδοξα μηνύματα ο στόχος είναι η σταθερότητα της απόδοσης και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Αύριο είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, πιο δύσκολο, και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι”.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια σε αυτό που ξεκινήσαμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο μας και ξέρουμε τις μας περιμένει. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα. Κάνουμε μια νέα αρχή. Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμποδοσφαιριστές μου και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, μπορούμε να περιμένουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και στις καλές παρουσίες»