Home TOP NEWS Επιστρέφουν οι πρώτοι τρεις στο “Ηλίας Πούλλος”!

Επιστρέφουν οι πρώτοι τρεις στο “Ηλίας Πούλλος”!


Με το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας  ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τριών Διεθνών μας και συγκεκριμένα του Κακουλλή, Χαραλάμπους, Κακουλλή και Νικόλα Παναγιώτου καθώς η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής μας είναι στις 6 του ερχόμενου Ιουνίου.

Οι τρεις προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψουν  στο “Ηλίας Πούλλος” για να ενταχθούν στο πρόγραμμα προπονήσεων για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους την ερχόμενη βδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη) και θα έρθουν κι αυτοί για να μπουν στο πρόγραμμα προπονήσεων για το ματς με τον Απόλλωνα.

Σέχου: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του την Τρίτη (30/3)
Τζιωνής, Κούσουλος, Παναγή, Λοίζου, Παπουλής: Ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Τρίτη (30/3)
Ντούρις και Χούμποτσαν: Ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την Τρίτη (30/3)
Άνταμ Λανγκ: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη (31/3)
Μαυρίας: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του την Τετάρτη (31/3)

Την ερχόμενη Παρασκευή το “Ηλίας Πούλλος” θα είναι ξανά γεμάτο με την επιστροφή όλων των Διεθνών και ο Χένινγκ Μπεργκ μαζί με τους συνεργάτες του θα ετοιμάσουν τα πλάνα τους με στόχο η ομάδα μας να “χτυπήσει” τη νίκη και το “διπλό” στην Λεμεσό κάνοντας άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο.