Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας αυτή την εβδομάδα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας αυτή την εβδομάδα


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (08/03 – 15/03) τα έξι από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν 13 αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα στον θεσμό του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα, ο οποίος εξήλθε ισόπαλος 1-1. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00. Το Σάββατο (18:30) η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Τσίρειο την ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική των play off.

Η ομάδα πετόσφαιρας έχει και αυτή διπλή υποχρέωση στο πρωτάθλημα. Απόψε στις 20:00 αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Δερύνειας εκτός έδρας και την ερχόμενη Δευτέρα (15/3) υποδέχεται την Ανορθωση και πάλι στις 20:00. Η ομάδα μας θέλει τέσσερις βαθμούς για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η ομάδα φούτσαλ θα υποδεχθεί απόψε την ΑΕΛ στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Στον πρώτο αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 7-3. Την Πέμπτη θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου υποδέχεται την Κυριακή τη Νέα Σαλαμίνα για την 4η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση Πετόσφαιρα στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Λύκειο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00.

Το τμήμα eSports έχει απόψε διπλή υποχρέωση για το πρωτάθλημα. Στις 22:00 υποδέχεται την VERIA NFC ESPORTS και στις 22:30 την Toumba E.S. Την Τρίτη υποδέχεται την ΟΜΟΝΟΙΑ Ψευδά στις 22:30 και στις 23:00 τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στις 22:45 για το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League».