Home TOP NEWS Κοντολεύτερος: “Φαίνεται πως σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό είναι που χρειάζεται στα παιχνίδια...

Κοντολεύτερος: “Φαίνεται πως σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτό είναι που χρειάζεται στα παιχνίδια της Ευρώπης”

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας Λευτέρης Κοντολεύτερος μίλησε στον Super Sport FM 104.0.


Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες: «Θα επηρεάσει γιατί είναι στην αρχή της προετοιμασίας. Είναι το παν για έναν ποδοσφαιριστή το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Είναι πρόβλημα και για τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, γιατί θα αργήσουν να επανέλθουν όσοι νόσησαν. Δεν είναι μόνο οι 14 μέρες αυτοπεριορισμού, είναι η επιστροφή στους ρυθμούς των προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα».

Για την Ομόνοια στη νέα σεζόν: «Έμεινε ο βασικός κορμός, έγιναν κάποιες μετεγγραφές και ψάχνει για νέες προσθήκες ουσίας. Θα πρέπει αυτοί οι 2-3 που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν τη διαφορά και όχι να γεμίσουν το ρόστερ, γι’ αυτό αργούν να γίνουν προσθήκες».


Για τα πρώτα δείγματα της Ομόνοιας στα φιλικά προετοιμασίας: «Φαίνεται πως σκοράρει. Αυτό είναι που χρειάζεται στα παιχνίδια της Ευρώπης. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξει και τα νώτα της. Αν είναι να αγωνιστεί απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, μιλάμε για με δυνατή ομάδα που πέρσι θυμίζω απέκλεισε τη Τότεναμ».

Για το θέμα που προέκυψε με τον ΓΣΠ: «Αυτό αφορά τις διοικήσεις των δύο πλευρών. Εγώ δεν πίστευα ότι η Ομόνοια θα έφευγε από το ΓΣΠ. Και οι δύο πλευρές θα ήταν χαμένες σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οπότε εγώ πίστευα ότι θα τα βρουν στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο».

Για τον Φαμπιάνο: «Είναι από τους παίκτες που λέμε ότι είναι αναντικατάστατος. Αν έφευγε ή αν φύγει θα είναι τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιον τερματοφύλακα».