Home TOP NEWS Άρεσε και σύντομα ανακοινώνεται!

Άρεσε και σύντομα ανακοινώνεται!


Έπαιξε κόντρα στη Βίσλα Πλοκ ο Μιξ και είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε αγωνιζόμενο για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν σχετικά καλός στο πρώτο παιχνίδι, χθες όμως απέναντι στη Γκόρνικ έδειξε κάποια πρώτα δείγματα της ποιότητας του.

Είναι ποδοσφαιριστής που βλέπει γήπεδο, είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας ενώ έχει την έξυπνη μεταβίβαση. Τον είδαμε χθες να είναι άνετος με τη μπάλα, είχε πολύ ωραίες απαλλαγές στον χώρο όπου κινείτο ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις που έπαιξε πρώτη μπαλιά.


Είναι ακόμα εμφανές ότι βρίσκεται στη διαδικασία αφομίωσης του στυλ παιχνιδιού της ομάδας ενώ ήταν κάπως συγκρατημένος στις κινήσεις και τα τρεξίματα του, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο Μπεργκ τον χρησιμοποίησε στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ουσιαστικά τοποθετήθηκε στη θέση του αποχωρήσαντα Τιάγκο. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις στον προπονητή και σε άλλες θέσεις.

Ως νεοφερμένος πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και εντός των επόμενων 24ώρων θα πρέπει να αναμένουμε την ανακοίνωση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε να επισημοποιηθεί η απόκτηση του.