Home TOP NEWS Δημητρίου: «Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση σε ομίλους, θέλουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα...

Δημητρίου: «Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση σε ομίλους, θέλουμε να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ»


Μίλησε πριν τον αγώνα στη κάμερα της Primetel ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Ήταν μία μεγάλη επιτυχία η πρόκριση σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους που υλοποιήθηκε. Φέρνει πολεονεκτήματα μεσοπροθεσμα και μακροπρόσθεσμα. Τώρα θα επιδιώξουμε να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όμως ήδη η παρουσία στην Ευρώπη θεωρείται επιτυχημένη. Πήραμε την πρόκριση διότι μπήκαμε στην Ευρώπη ως πρωταθλητές. Σίγουρα αναμένουμε κι εμείς να είναι πιο ψηλό το επιπεδο τωρα. Θεωρούμε ότι λογικά θα παρουσιαστούμε κι εμείς πιο έτοιμοι. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες στην Εσθονία. Ήταν ειδικής ανάγκης οι συνθήκες. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει, το βλέπουμε από την εντεκάδα σήμερα και τον πάγκο κι ενώ ακόμα υπάρχουν παίκτες εκτός. Με την πάροδο του χρόνου θα αποκτούμε και ομοιογένεια και θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε απόψε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για την παρουσία σε ομίλους: Θα έχουμε τουλάχιστον ακόμα 8 παιχνίδια μέσα από τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε τη βαθμολοιγκή μας συγκομιδή για να έχουμε καλύτερες κληρώσεις. Να αποφεύγουμε δηλαδή ομάδες όπως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μόλις αρχίσουμε.

Για τον κόσμο: Με την πανδημία είναιιδιαίτερες. Υπάρχει το διάταγμα για τους εμβολιασμένους, είναι περίοδος διακοπών είναι και ο κόσμος που είναι επιφυλακτικός λόγβω της πανδημίας. Βλέπουμε όμως ότι σιγά σγιά η προσέλευση αυξάνεται και θα φτάσει σε καλύτερα επίπεδα. Ο κόσμος μας ξέρουμε ότι είναι χαρούμενος με την πρόκριση και θέλουμε να φύγει απόψε με το χαμόγελο στα χείλη.

Για τον προγραμματισμό: Όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος η ομάδα προγραμματισμού είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή.