Home TOP NEWS Πίσω από Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζη είναι και οι αφανείς ήρωες

Πίσω από Μπεργκ, Λάρκου και Ταραπουλούζη είναι και οι αφανείς ήρωες


Τα φώτα στις μεγάλες επιτυχίες, όπως είναι λογικό, πέφτουν στους ανθρώπους που βρίσκονται… μπροστά. Αυτούς που αποτελούν την «βιτρίνα» της ποδοσφαιρική ομάδας. Δεδομένη η εξαιρετική δουλειά των Μπεργκ, Λάρκου και Σίμου όμως πίσω από αυτούς είναι και κάποιοι επαγγελματίες για να υποστηρίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα, για τους οποίους σπάνια γίνεται λόγος.

Για παράδειγμα… ο βοηθός προπονητής Καζ Σοκολόφσκι για τον οποίο ο ίδιος ο Μπεργκ μίλησε, λέγοντας πως το ποδοσφαιρικό του μάτι και η αντίληψη του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών αποτελεί κλειδί στις επιτυχίες.

Ο Γυμναστής Σάββας Λυθραγκωμίτης ο οποίος δούλεψε πέρσι δίπλα από τον Λεωνίδα Παπαδάκη και τώρα, με την αποχώρηση του Ευθύμιου Κυπριανού, παίρνει ακόμα περισσότερη ευθύνη.

Ο Ανδρέας Λουγκρίδης ο οποίος ως προπονητής τερματοφυλάκων καταφέρνει να διατηρεί τον κορυφαίο του πρωταθλήματος, Φαμπιάνο, σε φόρμα ενώ δουλεύει με τους Παναγή, Κυριακίδη και Χοράτσκα διατηρώντας τους σε εγρήγορση.

Ο Αθανάσιος Αγγελή ο οποίος είναι ο αναλυτής της αγωνιστικής απόδοσης της ομάδας μας αλλά και ο Κυριάκος Παναγιώτου ο οποίος είναι στο πόστο του αναλυτή ποδοσφαίρου, συμβάλλουν καθοριστικά στο να παρουσιάζεται η ομάδα έτοιμη σε κάθε παιχνίδι.

Είναι πολύς κόσμος που δουλεύει στο «Ηλίας Πούλλος» καθημερινά για να βλέπουμε εμείς το τελικό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.

Στην παραπάνω φωτογραφία μερικοί από αυτούς τους… αφανείς ήρωες της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

*Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται στη φωτογραφία… οι Γιώργος Καραγιάννης (Φροντιστής), Νικολάι Τεμέλκοφ (Μασέρ), Κώστας Πιπονας (Φυσιοθεραπευτής), Κυριάκος Παναγιώτου (Αναλυτής ποδοσφαίρου), Γιώργος Χατζηευαγγέλου (Φροντιστής), Αθανάσιος Αγγελή (Αναλυτής Αγωνιστικής Απόδοσης), Θανάσης Ρισβάνης (Φροντιστής), Νίκος Χριστοδούλου (Φυσιοθεραπευτής), Ευάγγελος Νικολάου (Φυσιοθεραπευτής), Ελίνα Γρηγορίου (Διατροφολόγος) και Πάνος Κασπής (Ιατρός).

Αξίζουν και σε αυτούς πολλά μπράβο αλλά και ευχαριστίες για τα όσα προσφέρουν.