Home TOP NEWS Άντρος Χριστοφή: “Κάποιοι που ήρθαν δεν πρόσφεραν ακόμη, δεν είναι σταθεροί στην...

Άντρος Χριστοφή: “Κάποιοι που ήρθαν δεν πρόσφεραν ακόμη, δεν είναι σταθεροί στην απόδοσή τους”

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Άρη, Άντρος Χριστοφή, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος.


Οι τοποθετήσεις του:

«Συνάδουν αγωνιστικό και διοικητικό, αλλά να μην ξεχνάμε τι έκανε τα τελευταία δύο χρόνια αυτή η ομάδα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στους ομίλους δύο φορές. Όλοι φέρουν ευθύνη, όταν μια ομάδα δεν πάει καλά. Οι Κύπριοι παίκτες δεν φέρουν ευθύνη, οι ξένοι περιμένουν από τους μικρούς να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Είναι κρίμα και ο κόσμος, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Υπάρχει ακόμη δρόμος αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και σχεδόν ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Με 2-3 νίκες, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια σταθερή ομάδα αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και τον Άρη, τότε μπορεί να καλύψει χαμένο έδαφος. Αλλά για πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχουν δυναμώσει οι λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες, έχουν φέρει παίκτες που μπορεί να μην είναι ονόματα αλλά είναι ποιοτικοί παίκτες. Έχουν και καλούς Κύπριους παίκτες. Θα έχει ομάδες των Big-6 που δεν θα μπουν εξάδα, αν συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και αποτελέσματα. Η Ομόνοια δεν είναι η ίδια η περσινή που έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, έκανε φάσεις και δύσκολα δεχόταν γκολ. Κατά τη γνώμη μου κάποιοι που ήρθαν δεν πρόσφεραν ακόμη, δεν είναι σταθεροί στην απόδοσή τους και γενικά η ομάδα δεν είναι σταθερή. Δυστυχώς στην Ομόνοια υπάρχει πρόβλημα σε όλες τις γραμμές».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος της Ομόνοιας δεν το είχε ποτέ να παίρνει κεφάλια, αλλά πρέπει και οι παίκτες να καταλάβουν ότι η ομάδα είναι ο κόσμος της. Να τα δίνουν όλα στο γήπεδο»