Home TOP NEWS Αντρέας Κάντηλος: “Οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν πολύ πιο γρήγορα…”

Αντρέας Κάντηλος: “Οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν πολύ πιο γρήγορα…”

Ο παλαίμαχος άσσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Κάντηλος ήταν φιλοξενούμενος του Πάνου Λάρκου στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” που προβάλλεται κάθε μεσημέρι από την διαδικτυακή τηλεόραση Digital TV.


Οι αναφορές του:

“Υποφέρει η Ομόνοια και φαίνεται”

“Με αυτή την Ομόνοια δεν πας πουθενά. Αυτό το ξέρει ο πιο άσχετος”

“Βλέπουμε ότι οι άλλοι έκαναν τις κινήσεις τους και εμείς πέρα βρέσιει. Εμείς πρέπει να μείνουμε εκτός εξάδας δηλαδή; Η κίνηση έπρεπε να γίνει από πέρυσι. Τώρα είναι πολλά αργά! Οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν πολύ πιο γρήγορα”

“Από την στιγμή που πήραν την απόφαση για Λάρκου, τι έκαναν μετά για να αντικαταστήσουν τον Λάρκου. Αν υπήρχε ο Λάρκου δεν θα φτάναμε στο σημείο τώρα να περιμένουμε ακόμα να κάνουμε μεταγραφή”

“Τα είπαμε για τον Μπεργκ, μπράβο του για την δουλειά. Βλέποντας την όλη κατάσταση τώρα, ο άμεσα υπεύθυνος είναι αυτός. Αυτή την στιγμή δείχνει να μην μπορεί να χτυπήσει τις άλλες ομάδες η Ομόνοια. Αν μείνουμε εκτός εξάδας τι να κάνουμε;”

“Πότε περιμένουν να κάνουν την κίνηση. Εκεί που θέλουμε παίκτες, πουλούμε. Εν κανεί που εν έχουμε παίκτες, πουλούμε.Ο κόσμος έφτασε σ΄ένα σημείο απελπισίας. Έφτασε ο κόσμος να βαριέται. Δεν έχουμε σέντερ φορ, αφού φαίνεται. 17 γκολ τα έβαζα εγώ μόνος μου τον χρόνο!”

“Η Ομόνοια δεν βελτιώνεται, τι να λέμε! Είμαστε στην φάση που είναι όλα ανάποδα. Ό,τι κάνουμε είναι λάθος. Μα πόση υπομονή να κάνει ο κόσμος; Έσπασε. Ως τώρα έπρεπε να έχουμε 2-3 παίκτες”

“Ας είμαστε δίπλα στην ομάδα και ελπίζουμε αυτοί οι καθηγητές που είναι εκεί στην ομάδα, να την βοηθήσουν”