Home TOP NEWS Τοποθετήθηκε και ο Λώρης Κυριάκου για την πορεία της ομάδας, τον Μπεργκ...

Τοποθετήθηκε και ο Λώρης Κυριάκου για την πορεία της ομάδας, τον Μπεργκ και τις μεταγραφές


Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου, Λώρης Κυριάκου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 σχολιάζοντας τη φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον προπονητή και τα μεταγραφικά.

Ερωτηθείς για την άποψή του τι θεωρεί πως δεν πάει καλά φέτος, είπ: «Το τι φταίει είναι ξεκάθαρο για εμένα. Όταν τον Μάιο κέρδισε το πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη ομάδα και ένα σκαλί πιο πάνω από τις υπόλοιπες. Έπρεπε η διοίκηση να πάρει το θέμα παραπάνω και να την καθιερώσει. Η διοίκηση έπρεπε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να μεγαλώσει αυτή τη διαφορά. Οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν οι απαιτούμενες. Δεν έγιναν κινήσεις ενίσχυσης για να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα. Δεν ενισχυθήκαμε εκεί που είχαμε ανάγκη. Δυστυχώς οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν αυτές που έπρεπε και δυστυχώς βλέπουμε αυτά τα νούμερα, τα στατιστικά. Δεν ενισχυθήκαμε εκεί που είχαμε πραγματικά ανάγκη. Και θα το πω ωμά. Ποιος είναι ο επιθετικός αυτή τη στιγμή; Ποιο είναι το 10άρι; Έπρεπε να ξοδέψει λεφτά η διοίκηση για να κάνει ακόμη καλύτερη την ομάδα για να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να είναι ξανά πρωταθλήτρια η ομάδα και να βγει στην Ευρώπη. Ότι έκανε ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην Ελλάδα. Έπρεπε να ακολουθήσει εκείνο το παράδειγμα. Δυστυχώς δεν έγιναν εκείνες οι κινήσεις και τώρα τα πληρώνει η ομάδα», είπε.

Και συνέχισε: «Το θέμα ενίσχυσης είναι πολύ τρανταχτό και φαίνεται στο γήπεδο όσον αφορά την Ομόνοια. Υπάρχουν θέσεις που δεν έχουμε τους κατάλληλους παίκτες. Τώρα γιατί ο κ. Μπεργκ δεν έχει πάρει απόφαση για να προχωρήσει σε κινήσεις ακόμη, δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται, γιατί δεν είμαι κοντά στην ομάδα».