Home TOP NEWS «Ο πρόεδρος είναι εδώ, όπως ήταν πάντα»

«Ο πρόεδρος είναι εδώ, όπως ήταν πάντα»


Κατέθεσε τη δική του προσωπική εμπειρία χθες βράδυ ο Ανδρέας Δημητρίου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που ασκεί μερίδα των οπαδών της ομάδας στον πρόεδρο Παπασταύρου.

Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει απομακρυνθεί από την ομάδα και δεν ασχολείται με τόσο ενδιαφέρον όσο προηγουμένως.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας ήταν κατηγορηματικός στην τοποθέτηση του λέγοντας ότι ουδέποτε ο Παπασταύρου άφησε την ομάδα μόνη.

«Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία. Ο πρόεδρος, ακόμη κι όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Τζον Χριστοδούλου, δεν μας έδωσε την εντύπωση ότι έστω και στο ελάχιστο παραμέρισε τα καθήκοντα του στην Ομόνοια. Ήταν πάντοτε ο ίδιος. Έτσι είναι και τώρα. Ενδιαφέρεται, ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες. Όποτε τον χρειαστούμε, τον βρίσκουμε, ακόμα και σε δύσκολες ώρες. Είναι ότι καλύτερο, μπορώ να πω. Αυτό που νιώθω, είναι πως ο πρόεδρος είναι εκεί, όπως ήταν πάντα. Ειδικά σε αυτές τις στιγμές, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της»

O Aνδρέας Δημητρίου ανέφερε επίσης πως ο προϋπολογισμός της φετινής χρονιάς είναι υψηλότερος από την προηγούμενη.