Home TOP NEWS Αντώνης Τσιράκης: “Ο Ίβιτς πίσω από το… κονέ για τον Μαρίνο Τζιωνή...

Αντώνης Τσιράκης: “Ο Ίβιτς πίσω από το… κονέ για τον Μαρίνο Τζιωνή και MLS”

O Ελλαδίτης δημοσιογράφος Αντώνης Τσιράκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, την ανάμιξη του του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς και της ΑΕΚ Αθηνών και νυν εκπρόσωπου ποδοσφαιριστών Ίλια Ίβιτς στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστής μας στο MLS και στην Sporting Kansas City.


Σύμφωνα με τον Ελλαδίτη δημοσιογραφό, ο Ίβιτς φέρεται να είναι αυτός πίσω από το κονέ που έφερε την πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον Κύπριο διεθνή μεσοεπιθετικό της, προ μερικών εβδομάδων, αν και δεν ήταν πελάτης του.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει στις αναρτήσεις του στο twitter:

“Αρχικά ο Παναθηναϊκός απέρριψε την πρόταση της Σάρλοτ. Λίγο μετά ο Ιωαννίδης έβαλε δύο γκολ στη Λαμία, ενώ κέρδισε πέναλτι και με τον Απόλλωνα. Αναμενόμενα αποτελεί θέμα συζήτησης. Το αν έκανε καλά ο ΠΑΟ θα φανεί από το τι θα πάρει από εκείνον αγωνιστικά και οικονομικά στο μέλλον”.

“Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον είναι το τι κονέ έχει βρει σε συγκεκριμένες ομάδες του MLS ο Ίλια Ίβιτς. Τρεις πολύ καλές προτάσεις για παίκτες που δεν ήταν πελάτες του.Τζιωνής από ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι λιγότερο από 2m€, Σβιντέρσκι 5m€ (για τον ΠΑΟΚ), Ιωαννίδης λίγο κάτω από 2εκ.”

Οι αναρτήσεις του: