Home TOP NEWS Σωτήρης Καϊάφας: ” Ποιος θα την πλήρωνε; Ο προπονητής. Δεν μπορείς να...

Σωτήρης Καϊάφας: ” Ποιος θα την πλήρωνε; Ο προπονητής. Δεν μπορείς να διώξεις 16 ποδοσφαιριστές”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σωτήρης Καϊάφας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Αντώνη Κατσαρό για την απομάκρυνση του Μπεργκ και όχι μόνο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διαζύγιο με τον Μπεργκ: «Αυτά συμβαίνουν. Δυστυχώς η πορεία μας φέτος ήταν άσχημη. Ποιος θα την πλήρωνε; Ο προπονητής. Δεν μπορείς να διώξεις 16 ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να αλλάξει η ψυχολογία και να δούμε τι θα γίνει»

Για τους νεαρούς: «Αν δεν έχεις ξένους παίκτες κλάσης δίπλα σου δεν μπορείς να παίρνεις στην πλάτη σου τους ξένους. Και οι ξένοι παίρνουν τα τριπλάσια χρήματα από τους δικούς μας. Εξαρτάται από τον προπονητή που θα έρθει».

Ακολούθως εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Αποέλ: «Το χθεσινό παιχνίδι το κέρδισε η διαιτησία και το VAR. Ο τερματοφύλακάς μας άγγιξε τον επιθετικό και δόθηκε πέναλτι; Το πέναλτι πάνω στον Λοΐζου έδωσε κίτρινη κάρτα; Όχι. Εγώ μιλώ για κανονισμούς που ξέρω. Δεν μπορείς να κάνεις πέναλτι μέσα στο τετράγωνο και να μη δώσεις κίτρινη κάρτα. Εγώ επειδή είμαι ίσιος και τα λέω χωρίς να φοβάμαι κανέναν. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Να είναι για όλους το ίδιο».

Για τον λόγο που η ομάδα έμεινε εκτός εξάδας: «Χάθηκαν παιχνίδια με ομάδες που κινδυνεύουν και αυτό είναι αδικαιολόγητο. Ότι έγινε-έγινε. Θα πρέπει να δούμε την επόμενη σεζόν