Home TOP NEWS «Υποχρέωση όλων, με τις δηλώσεις αλλά και τις πράξεις μας να προστατεύσουμε...

«Υποχρέωση όλων, με τις δηλώσεις αλλά και τις πράξεις μας να προστατεύσουμε τις διοργανώσεις μας»


Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, παρευρέθηκε στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola και τόνισε σε χαιρετισμό του πως είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουν τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Μετά τον αρχικό χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους εκπρόσωπους των σωματείων, επεσήμανε:

«Μπορώ να αντιληφθώ την αγωνία σας αναμένοντας να μάθετε τον αντίπαλο σας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola. Για αυτό και δεν θα μακρηγορήσω.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στους αγώνες σας. Εύχομαι να δούμε θεαματικούς και αμφίρροπους αγώνες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Τόσο το Πρωτάθλημα Cyta όσο και το Κύπελλο Coca – Cola μπαίνουν σε καθοριστική φάση. Οι διοργανώσεις μας είναι άκρως ανταγωνιστικές και ενδιαφέρουσες. Έχουμε όλοι υποχρέωση, μέσω των δηλώσεων αλλά και των πράξεων μας να τις προστατεύσουμε και να αφήσουμε το φίλαθλο κοινό να τις χαρεί, χωρίς να βάζουμε νερό στο μύλο της προκατάληψης και του φανατισμού».

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ αναφέρθηκε και στις αποφάσεις της Κυβέρνησης, που επιτρέπουν αύξηση των φιλάθλων στα γήπεδα:

«Οι πρόσφατες χαλαρώσεις των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση, επιτρέπουν πλέον αυξημένη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Όμως, πρέπει να έχουμε όλη η υπόψη μας πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει και πως, ως ομάδες και ως φίλαθλοι, πρέπει να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα», κατέληξε ο κ. Κούμας