Home TOP NEWS Αποθεώνουν Ουζόχο στη Νιγηρία

Αποθεώνουν Ουζόχο στη Νιγηρία


Την αποθέωση γνώρισε ο Φράνσις Ουζόχο στην πατρίδα του, από την εμφάνιση που έκανε στον πρώτο αγώνα μπαράζ στην Αφρικανική Ζώνη για τα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ειδικός για τα θέματα ποδοσφαίρου στην Νιγηρία, Biola Kazeem, ανέφερε: «Ο Ουζόχο είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν έδειξε νεύρα, έκανε πολύ καλά κουμάντο στη γραμμή του, έκανε μερικές καλές αποκρούσεις και προσπάθησε να χτίσει το παιχνίδι από πίσω. Αν περάσουμε την Τρίτη και τα πάει καλά, θα είναι μέσα με μια κραυγή το νούμενο 1».

Ο Mimi Fawaz πρόσθεσε: «Ο Ουζόχο ήταν σίγουρος και ήρεμος. Έδωσε σιγουριά στην ομάδα σε κάποιες στιγμές του αγώνα που θα μπορούσαν να ήταν δύσκολες».

Ο Buchi Laba έγραψε «Ο Ουζόχο ήταν πάντα καλύτερος τερματοφύλακας από τον Μαντούκα Οκόγιε. Είναι η διαφημιστική εκστρατεία που κάνει τον Οκόγιε να ξεκινά πάντα μπροστά του. Ποτέ δεν έχει δείξει ότι είναι καλύτερος».

Ο Davex Gee πρόσθεσε επίσης «Δόξα τω Θεώ η Ο Οκόγιε δεν έπαιξε. Τα κορίτσια στο Κούμασι δεν θα του επιτρέψουν να συγκεντρωθεί καλά».

Ο Femi Adebanjo πιστεύει πως «Ο Ουζόχο αξίζει να είναι η πρώτη επιλογή των «αετών» στο μέλλον. Ήταν πάντα καλύτερος τερματοφύλακας από τον Οκόγιε».

Ο Fredrick Adams πρόσθεσε επίσης: «Η Νιγηρία ήταν τυχερή που επέλεξε τον Ουζόχο στο τέρμα. Θα είχαν χάσει από την Γκάνα χωρίς αμφιβολία αν δεν υπήρχε η λάμψη του. Παραμένει ο καλύτερος τερματοφύλακας των «αετών» και πρέπει να είναι η πρώτη μας επιλογή».

Από shootandgoal.com