Home TOP NEWS Κόσλεϊ: «Ο προπονητής έδωσε ψυχολογία… δύσκολα θα σταματήσει κάποιος την ομάδα»

Κόσλεϊ: «Ο προπονητής έδωσε ψυχολογία… δύσκολα θα σταματήσει κάποιος την ομάδα»


Ο Γιόζεφ Κόσλεϊ μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.


Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για τη χθεσινή νίκη της Ομόνοιας: H Oμόνοια άξιζε τη νίκη ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, άξιζε ένα γκολ η Ανόρθωση αλλά ο Φαμπιάνο ήταν εξαιρετικός. Η Ομόνοια προετοιμάστηκε καλύτερα. Η Ανόρθωση είχε προβλήματα στην άμυνα. Περισσότερα προσωπικά αμυντικά λάθη έγιναν από την Ανόρθωση. Της ομάδας της λύπει η δυνατή προσωπικότητα πίσω στην άμυνα. Περίμενα από τον Ρισβάνη καλύτερη απόδοση. Φέτος η Ανόρθωση έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Για την Ομόνοια: Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι ότι κάποιοι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο Κύπελλο είναι πολύ σοβαρή και θυμίζει την περσινή ομάδα. Ο Παπουλής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σίγουρα παίζει ρόλο ο προπονητής ο οποίος έδωσε ψυχολογία στην ομάδα. Δύσκολα θα σταματήσει κανείς την ομάδα. Τον Λένον θα τον κρίνουμε του χρόνου πώς θα στήσει την ομάδα.

Για τον Φαμπιάνο: Βοήθησε πάρα πολύ, θύμισε τον περσινό Φαμπιάνο, βοήθησε την ομάδα να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Για τον Λοΐζου: Έχει μέλλον μπροστά του. Η ομάδα πρέπει να τον προστατέψει.

Για το πρωτάθλημα: Έχει μεγάλο ενδιαφέρον φέτος. Δεν ξέρω γιατί θέλουν να το κάνουν με 14 ομάδες. Είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Στον Απόλλωνα βγαίνει ο φόβος ότι μπορεί να χάσουν το πρωτάθλημα και αν συνεχίσουν έτσι θα το χάσουν. Το Αποέλ είναι πολύ ανεβασμένο. Ο Απόλλωνας χρειάζεται να κάνει μια νίκη. Έχουν και παιχνίδι ανάμεσά τους. Αυτή η αγωνιστική είναι καθοριστική.