Home TOP NEWS «Έχουμε την ευκαιρία, να τα δώσουμε όλα το μεγάλο βράδυ που μας...

«Έχουμε την ευκαιρία, να τα δώσουμε όλα το μεγάλο βράδυ που μας περιμένει»


Μίλησε στη κάμερα της πράιμτελ ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. Είπε για την πρόκριση και την παρουσία της ομάδας στον τελικό

Καταφέραμε να δώσουμε σε εμάς μία δεύτερη ευκαιρία για διάκριση σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πρέπει αυτή την ευκαιρία να την εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ο Εθνικός πέρασε με δύο νίκες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Του είδαμε και στα μεταξύ μας παιχνίδια. Θα χρειαστεί προσπάθεια.

Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός, μεγάλο ευχαριστώ, δεν μπορώ να βρω λέξεις.

Οι παίκτες έπαιξαν όντως σαν λιοντάρια όμως ήταν και ο κόσμος συγκλονιστικός που έσπρωξε την ομάδα στη μεγάλη πρόκριση. Έχουμε 20 μέρες πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την περιοδο για το πολύ μεγάλο βράδυ που μας περιμένει. Επαναλαμβάνω ότι έχουμε την ευκαιρία και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας μέχρι τότε και το βράδυ του αγώνα να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο.

Για το ρεκόρ του Λαού: Ρεκόρ απόψε στο γήπεδο επί κόβιντ, ίσως και επί κάρτα φιλάθλου. Δεν ήταν μόνο η μαζικότητα, ήταν ο παλμός, η θετικότητα και η θέληση να βοηθήσουν όλοι την ομάδα. Ήταν τρομερό. Και όλα αυτά μετά από μία σεζόν που ο κόσμος πικράθηκε. Όλοι μαζί όμως στο φινάλε έχουμε την ευκαιρία για να πανηγυρίσουμε. Είναι ένας τίτλος που τον θέλουμε πολύ.