Home TOP NEWS Ο Λένον του έκανε πιο εύκολη την απόφαση!

Ο Λένον του έκανε πιο εύκολη την απόφαση!

Ο Μπράντον Μπάρκερ μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.


Ανάμεσα σε αυτά που κλήθηκε να σχολιάσει ήταν και για την κοινή συνεργασία του με τον Νιλ Λένον στο παρελθόν, όταν ο Βορειοϊρλανδός εργάστηκε στην Χιμπέρνιαν εκεί που αγωνιζόταν και ο Άγλλος μεσοεπιθετικός.

Ο Μπάρκερ τόνισε στην τοποθέτηση του ότι, του έκανε πιο εύκολη την απόφαση στο να έρθει να παίξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως ο Λένον ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό.

Η σχετική τοποθέτηση:

“Ναι σίγουρα έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου γιατί γνωριζόμασταν από πριν. Μου έβγαλε τον καλύτερο μου εαυτό (στο γήπεδο) και αυτό πάντα βοηθάει. Ήρθα εδώ και είμαι έτοιμος να δουλέψω πολύ, να επιστρέψω στα καλύτερα μου και ελπίζω να το πετύχω αυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ”.

Πλέον η διαχείριση του Μπάρκερ είναι ξανά στον Νιλ Λένον και η μπάλα στα πόδια του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μπορέσει να δείξει ξανά τον καλύτερο του εαυτό στο γήπεδο όπως έπραξε στην παλαιότερη συνεργασία του με τον κόουτς, κάτι που φυσικά θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και παράλληλα τον ίδιο για να βγάλει ασπροπρόσωπους αυτούς που τον επέλεξαν να τον φέρουν στην ομάδα.