Home TOP NEWS Χαρίτου: «Συγκινητικό με Φαμπιάνο… έδειξε προσωπικότητα η ομάδα»

Χαρίτου: «Συγκινητικό με Φαμπιάνο… έδειξε προσωπικότητα η ομάδα»


Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας, Αντρέας Χαρίτου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Ήταν ένας αγώνας τον οποίο έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει η ομάδα, γιατί προηγήθηκε η ήττα από τον Ακρίτα. Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά καλή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Έδειξε προσωπικότητα και τη βοήθησε να επιβληθεί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είμαι σίγουρος ότι θα είναι πρωταγωνίστρια. Ισοφαριστήκαμε σχετικά εύκολα και η ΑΕΚ θα μπορούσε να μας κάνει ακόμη περισσότερη ζημιά. Σιγά σιγά και με τις αλλαγές που έγιναν, η ομάδα κέρδισε ξανά την ηρεμία της και κατάφερε να πετύχει το τρίτο γκολ».

Για τον Φαμπιάνο: «Μας έδειξε ότι έχει ψυχικές ικανότητες και δύναμη, πράγμα που βοηθά την ομάδα του να καταφέρνει να πετύχει τους στόχους της. Είναι επώδυνοι τέτοιοι τραυματισμοί. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορέσει να προλάβει να αγωνιστεί την Πέμπτη. Ελπίζω να μην είναι κάταγμα. Δείχνει πόσο πολύ έχει δεθεί με την Ομόνοια και αυτό το πράγμα του χαρίζει επιπρόσθετη αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο».

Για τον Κούσουλο: «Είναι πολύ συγκινητικό και ανακουφιστικό το ότι ο παίκτης μπόρεσε να ξαναμπεί στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρει τον παλιό του εαυτό. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν».