Home TOP NEWS Οι τιμωρίες για τον αγώνα με τον Ακρίτα

Οι τιμωρίες για τον αγώνα με τον Ακρίτα


Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή όπως ανακοινώθηκαν χθες βράδυ από την ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του αγώνα που είχε στόχο τους διαιτητές του αγώνα και παράγοντες και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(2) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ λοιπό προσωπικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 95ο  λεπτό του αγώνα (συμμετείχε στην σύρραξη που δημιουργήθηκε στο 95ο  λεπτό του αγώνα), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/11.12.2022 (14η Αγωνιστική).

*Καταγγελία του Διαιτητή Θωμά Χατζηβασιλείου κατά του Γιώργου Καραγιάννη  Λοιπόν Προσωπικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA – Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/11.12.2022 (14η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

Απόφαση και στη Κ19

*Καταγγελία του Διαιτητή Στυλιανού Αρτέμη κατά του Αλέξανδρου Καϊάφα  Ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, έσπρωξε βίαια αντίπαλο ποδοσφαιριστή μετά την επίτευξη τέρματος στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  Νέων U19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/10.12.2022 (11η Αγωνιστική).
Απόφαση:  Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.