Home TOP NEWS Δημοσιογράφος έπιασε μονότερμα τον Αμό για τις δικαστικές του περιπέτειες – Το...

Δημοσιογράφος έπιασε μονότερμα τον Αμό για τις δικαστικές του περιπέτειες – Το “Ουδέν σχόλιο” και οι ερωτήσεις σε Γιάνσον

Σουηδός Δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ο Αντρέας Σάντμπεργκ της ιστοσελίδας «fotbollskanalen.se» ταξίδεψε στην Κύπρο και μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Άρη Λεμεσού έπιασε κυριολεκτικά μονότερμα τον ποδοσφαιριστή μας, Ακινκούμνι Αμό για τις δικαστικές του περιπέτειες.


Ο Νιγηριανός εξτρέμ αρνήθηκε φυσικά να απαντήσει στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο και η ατάκα του Αμό σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν φυσικά το “Ουδέν σχόλιο”.

Επίσης, ο Αντρέας Σάντμπεργκ προσέγγισε και τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας μας, Γέσπερ Γιάνσον για να κάνει δηλώσεις αναφορικά με τον Αμό, με τον Σουηδό να του απαντάει χαρακτηριστικά: “Όχι, δεν θέλω να μιλήσω. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κάποια άλλη φορά”.

Ο διάλογος του Σάντμπεργκ με τον Αμό:

Δημοσιογράφος:Ποια είναι η γνώμη σας για την ετυμηγορία του δικαστηρίου;
Αμό:Ουδέν σχόλιο
Δημοσιογράφος:Ασκήσατε έφεση; Γιατί;
Αμό:Ουδέν σχόλιο
Δημοσιογράφος: Αυτό το καλοκαίρι, η έφεση θα εκδικαστεί στη Δανία. Ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτό;
Αμό:Ουδέν σχόλιο

Στη συνέχεια ο Αμού μπήκε στο λεωφορείο.

Να σημειώσουμε ότι, ο Αμό κρίθηκε από το δικαστήριο της Κοπεγχάγης ομόφωνα ένοχος για τις συγκεκριμένες κατηγορίες και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους. Εντούτοις, οι δικηγόροι του παίκτη φρόντισαν να μην προφυλακιστεί, ασκώντας έφεση για την πρωτόδικη απόφαση, δημιουργώντας έτσι έναν νέο κύκλο δικαστικών διαμαχών.

Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se