Home TOP NEWS Τα τρία χαμένα ντέρμπι, το 0-7 και… ο έντονος προβληματισμός

Τα τρία χαμένα ντέρμπι, το 0-7 και… ο έντονος προβληματισμός

Τρία ντέρμπι έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε διάστημα δύο μηνών και γνώρισε ισάριθμες ήττες και μάλιστα σε κανέναν από αυτά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο/α γκολ, αντιθέτως δέχθηκε συνολικά επτά.


Στα τρία ντέρμπι, με Ανόρθωση, Αποέλ και στο τελευταίο κόντρα στον Άρη η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σοβαρές αδυναμίες που τις στοίχισαν σημαντικούς βαθμούς, όχι μόνο σε παιχνίδια ντέρμπι, αλλά και σε παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται στα πιο κάτω στρώματα της βαθμολογιάς.

Ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ και την φετινή σεζόν είναι στο αμυντικό τρίτο.Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή έχει την χειρότερη άμυνα από τις ομάδες της πρώτης εξάδας, ενώ όταν δέχεται γκολ παθαίνει το λεγόμενο “μπλακ-άουτ”.

Επίσης και στα τρία ντέρμπι που η ομάδα μας έχασε δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να βγάλει αντίδραση ούτε όταν το σκορ ήταν στο εύθραστο 1-0, ενώ άλλο ένα κοινό στοιχείο που σημειώσαμε είναι ότι, υστέρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο δημιουργικό κομμάτι.

Δεν θα σταθούμε φυσικά στις απουσίες, ναι μεν φάνηκε να τις στοιχίζουν στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά η ομάδα μας σε γενικές γραμμές έδειξε ξανά κόντρα σε αντιπάλους της πρώτης εξάδας να πελαγοδρομεί, να μην πατά καλά στο γήπεδο και δικαιωματικά γνώρισε τις ήττες που φυσικά προβληματιζούν.