Home TOP NEWS Η αποδέσμευση Ρέκνταλ, η πρόσληψη Αναστασίου και το “χτίσιμο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε...

Η αποδέσμευση Ρέκνταλ, η πρόσληψη Αναστασίου και το “χτίσιμο” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε νέες βάσεις

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα “goal.philenews.com” στο οποίο αναφέρεται στο νέο σχεδιασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά την απόδεσμευση του Ρέκνταλ και την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού.


Αυτούσιο το δημοσίευμα:

“Ο Ρέιχνταλ έφυγε, ο Αναστασίου ήλθε στην Ομόνοια, ενώ είναι κι άλλοι που βρίσκονται στον δρόμο για το «Ηλίας Πούλλος».

Σε χτίσιμο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως ένα βαθμό από το μηδέν, προχωρά ο Σταύρος Παπασταύρου. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας άρχισε την προσπάθεια υλοποίησης της υπόσχεσής του στην τελευταία συνέντευξή του, ότι θα έχει πιο ενεργό ρόλο και όχι απλώς να εμπιστεύεται άλλους. Γι’ αυτό, διαπιστώνοντας ότι ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ιδίου και του κόσμου της Ομόνοιας, προχώρησε στον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Παπασταύρου, λοιπόν, αφού έκανε τις ενέργειές του, προχώρησε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου, που δούλεψε ξανά στην Ομόνοια τη σεζόν 2018-19. Ο Ελλαδίτης θα κατέχει «τη θέση του Σύμβουλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού» όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2026. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, «λόγω της ανάγκης που προκύπτει, ο κ. Αναστασίου θα έχει και καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Ο 50χρονος τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά και θα κοουτσάρει την Ομόνοια στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Σύλλογος, όσον αφορά στα καθήκοντα του Αναστασίου, υπογραμμίζει ότι «θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει στον κύκλο εργασιών της ποδοσφαιρικής ομάδας και της ακαδημίας ποδοσφαίρου και θα αποτελεί Σύμβουλο της Διοίκησης επί ποδοσφαιρικών ζητημάτων». Ακόμη, «θα έχει συνεργασία με τον νέο προπονητή και το τμήμα σκάουτινγκ, έχοντας υπό την ευθύνη τους τον προγραμματισμό, αξιολόγηση του ρόστερ, τον εντοπισμό των μετεγγραφικών μας αναγκών και την πρέπουσα στελέχωση της ομάδας, ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, ο Παπασταύρου κινείται για έγκαιρη σύναψη συνεργασίας με προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, το όνομα του Νταμπράουσκας βρίσκεται και πάλι σε περίοπτη θέση. Όπως επίσης, πρόσληψη αθλητικού διευθυντή, με το όνομα του Πετσαϊουόλι να «παίζει» εκ νέου, αλλά ανθρώπου με εμπειρία στο ποδόσφαιρο, που θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Ένα από τα ονόματα που συζητείται είναι του Γερμανού πρώην παίκτη της ομάδας, Τίμο Βέντσελ.”

Πηγή:goal.philenews.com