Home TOP NEWS Όλοι στις θέσεις τους… πλην ενός

Όλοι στις θέσεις τους… πλην ενός


Όντως ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε σε μία τάξη τα πράγματα στην ομάδα, με πρώτο μέλημα του να δώσει στους ποδοσφαιριστές ευθύνες που μπορούν να αναλάβουν. Οπερ μεθερμηνευόμενο, τους τοποθέτησε στις θέσεις τους στο γήπεδο. Σταμάτησε τους πειραματισμούς και κάνοντας το αυτονόητο οδηγεί την ομάδα από νίκη σε νίκη.

Βέβαια υπάρχει και μία περίπτωση ποδοσφαιριστής που μετακινήθηκε σε θέση οικεία μεν για αυτόν, όχι όμως την φυσική του. Ο λόγος για τον Νεμάνια Μίλετιτς ο οποίος στα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδι κόντρα στον Άρη, σε μία θέση η οποία στους συγκεκριμένους αγώνες είχε πολλές απαιτήσεις λόγω και των αντιπάλων, τα πήγε περίφημα.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που βλέπουμε τον Σέρβο να αποδίδει στο δεξία άκρο της άμυνας, αντικαθιστώντας καλά τον Μάθιους, ο οποίος όντως αποτέλεσε σημαντικότατη απώλειεα.

Παίρνει από τον παίκτη του το μάξιμουμ ο Αναστασίου και τον βλέπει να συμβάλλει στα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Μίλετιτς ήταν και σκόρερ στο παιχνίδι με τον Άρη στο πρωτάθλημα.

Εννοείται πως σύντομα θα επανέλθει ο Μάθιους όμως αξίζει τα μπράβο ο Νεμάνια για τη συνέπεια του, τώρα που η ομάδα τον χρειάστηκε.