Home Uncategorized Περί βαριών συμβολαίων και μονομερών διακοπών

Περί βαριών συμβολαίων και μονομερών διακοπών

exw-dontia


Οκκάς, Κωνσταντίνου, Αλωνεύτης, Καρυπίδης, Αγκουϊάρ, Λούα Λούα, Μπουθόν, Μακρίδης. 8 συμβόλαια, με απολαβές πέραν του μισού εκατομμυρίου (κάποιοι όπως μάθαμε στην πορεία πολύ…πέραν). Από τους οκτώ παίκτες, μόνο ο ένας συνεχίζει στην ομάδα μας (Αγκουϊάρ). Από τους εφτά που έφυγαν, μόνο ο ένας έφυγε με κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου(Μακρίδης), στους υπόλοιπους στην ουσία έγινε μονομερής τερματισμός του συμβολαίου. Και από τους έξι υπόλοιπους, τους τέσσερις η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα τους πληρώνει. Τους δυο, τους πληρώνει για να παίζουν στο Αποέλ μάλιστα.Α, σημειώστε ότι παρόμοιες περιπτώσεις, με μονομερής διακοπές συμβολαίων είχαμε κι άλλες, όπως του Ηλία Χαραλάμπους, του Αγκίρε, του Γιωργαλλίδη κ.α. Δεν τις συμπεριέλαβα στη λίστα γιατί οι απολαβές τους δεν ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο.

Λοιπόν αφήνω πίσω τα υπέρογκα ποσά με τα οποία πληρώνονταν. Τα αφήνω πίσω, πρώτον γιατί όταν αποκτούνταν, είχε δωθεί η εντύπωση στο κόσμο πως όλα είναι υπό έλεγχο, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει σχεδόν κανένας. Αφήνω πίσω επίσης τις βρώμες που βγήκαν για τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούσαν και που στο τέλος δεν εξυπηρετούσαν τίποτα αφού νομικά δεν είχαν καμιά σημασία. Αφήνω πίσω και τις φήμες περί προσωπικών εγγυήσεων στα 2 τελευταία που έσπασαν. Και αφήνω πίσω τις βρώμες και τις εγγυήσεις(παρόλο που έχω έντονη άποψη) γιατί θέλω να επικεντρωθώ αλλού.

Ποιός επιχειρηματίας, πάει και κάνει μονομερή διακοπή σε σιδεροκέφαλα συμβόλαια παικτών με απολαβές πέραν του μισού εκατομμυρίου; Άστε και τον επιχειρηματία. Ποιος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, πάει και κάνει μονομερή διακοπή σε σιδεροκέφαλα συμβόλαια με απολαβές πέραν του μισού εκατομμυρίου; Δεν ρωτάω για να ξύσω πληγές, ούτε για να το παίξω μετά Χριστόν Προφήτης! Απλά καταλήγω: μήπως να γίνει σοβαρός έλεγχος στο συμβόλαια αυτά και τους λόγους που έσπαγαν; Τον συμβούλευαν λάθος, ή παίζει κάτι άλλο; Δεν υπονοώ τίποτα, δεν κατηγορώ κανένα, αλλά δεν μπορώ και να μην σκέφτομαι πως μπορεί και στο τέλος κάτι να μην πάει καλά. Και επειδή αυτή τη στιγμή, αυτούς τους διακανονισμούς τους πληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, μήπως να γίνει σοβαρός, ενδελεχής έλεγχος;