Home Uncategorized Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για τη δολοφονία του “Φόξη”

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για τη δολοφονία του “Φόξη”

http://www.astra.com.cy/images/crime-scene.jpg


Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε η αστυνομία, σε σχέση με τη δολοφονία του 34χρονου Γιαννάκη Χριστοδούλου, που διαπράχθηκε την πρωτοχρονιά, μετά από αξιολόγηση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων που εξασφαλίστηκαν.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, οι δυο ύποπτοι, ηλικίας 32 και 23 ετών, φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα, ενώ κατά την διάρκεια των ανακρίσεων ο δεύτερος έδωσε αντιφατικούς ισχυρισμούς.

Εξάλλου, όπως αναφέρθηκε το πρωί στο δικαστήριο, όπου οδηγήθηκαν οι δυο ύποπτοι, ο 23χρονος φέρει τραύματα στο δεξιό αντίχειρα, που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, φαίνεται να προκλήθηκαν τις τελευταίες μέρες από μαχαίρι, όπως αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι η αστυνομία προχώρησε χθες σε έρευνες στην οικία και σε υποστατικά των δυο, από όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και κάρτες τηλεφώνων, τα οποία θα προωθηθούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η αστυνομία έχει επίσης εντοπίσει στοιχεία σε τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, που φαίνεται να συνδέουν με το έγκλημα, τους δυο ύποπτους, οι οποίοι τέθηκαν υπό 8ήμερη κράτηση.

Astra