Home Uncategorized CATFISH: THE TV SHOW

CATFISH: THE TV SHOW


ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ @20.00 ΣΤΟ MTV NRG
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00 & ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:00
Δείτε στο MTV NRG πως βρίσκουν την αγάπη, οι νέοι που μεγαλώνουν στην εποχή της τεχνολογίας; Συχνά, γίνεται αφού επικοινωνήσουν διαδικτυακά με ανθρώπους που δεν έχουν συναντήσει ποτέ προσωπικά. Στις μέρες μας, η ανταλλαγή μηνυμάτων στα smart phones, έχει αντικαταστήσει το ραντεβού για δείπνο και η ανταλλαγή email μέσω site κοινωνικής δικτύωσης, συχνά υποκαθιστά τις πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλίες. Το πρόβλημα με αυτή την προσέγγιση: το αγόρι ή το κορίτσι που έχεις ερωτευθεί μπορεί και να ψεύδεται για το ποιος πραγματικά είναι.


Τώρα, από τους παραγωγούς του περίφημου ντοκιμαντέρ, Catfish, έρχεται μια νέα MTV σειρά, που ενώνει ζευγάρια τα οποία επικοινωνούσαν μόνο μέσα από τις LCD οθόνες τους. Με την πάροδο των μηνών ή των ετών – οι ρομαντικοί αυτοί άνθρωποι έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον– αλλά τι θα γίνει όταν συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά;

Σε κάθε επεισόδιο, με την καθοδήγηση και τη βοήθεια του star της ταινίας Catfish, Nev Schulman, και τον σκηνοθετικό του φίλο, Max Joseph, ένας γεμάτος ελπίδα, ρομαντικός σύντροφος, θα πραγματοποιήσει ένα συναισθηματικό ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το άλλο του μισό.

Το MTV NRG
φέρνει στα σπίτια μας μεγάλες και δημοφιλείς παραγωγές του Αμερικανικού, του Αγγλικού και του Ελλαδικού MTV, κάνοντας τη διαφορά από τα άλλα κανάλια, με συνεχή βήματα προς τη νεολαία της Κύπρου. Με σειρές όπως, το “Jersey Shore”, “Beavis & Butthead”, “Degrassi”, “Pranked”, “Punk’d”, “Made”, “Friendzone” και πολλές άλλες, έχει καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας.

Το ΜTV NRG βρίσκεται σε όλες τις πλατφόρμες:
•    Cytavision – κανάλι 11
•    Cablenet – κανάλι 12
•    LTV 3Play – κανάλι 92
•    LTV cable – κανάλι 92
•    Primetel – κανάλι 502