Home Uncategorized Δεν κατεβαίνει κανένα κανάλι από τη Velister

Δεν κατεβαίνει κανένα κανάλι από τη Velister


Παράταση ζωής δίδει στην πλατφόρμα Velister το υπουργείο συγκοινωνιών.

Ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Αλέκος Μιχαηλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν κλείνει και δεν κατεβαίνει κανένα κανάλι που συμμετέχει στην πλατφόρμα.

Την Παρασκευή η εταιρεία Velister κάλεσε εγγράφως τα ιδιωτικά κανάλια να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι σήμερα στις 12 . Σε διαφορετική περίπτωση σημειώνει η εταιρεία , θα σταματά η μετάδοση του προγράμματος.

Ο κ Μιχαηλίδης δήλωσε στον ASTRA ότι οι λύσεις στο τηλεοπτικό πεδίο δεν επιλύονται με τελεσίγραφα σημειώνοντας ότι η επιστολή αυτή θα πρέπει αγνοηθεί.

Νομική υπηρεσία και αρμόδια υπουργεία επεξεργτάζονται σειρά σεναρίων με βάση τα οποία καταβάλλεται προσπάθεια άρσης των εμποδίων στην καταβολή των οφειλών της Velister προς το κράτος. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ετήσια τέλη για τα εμπλεκόμενα στην πλατφόρμα κανάλια αυξήθηκε από τις 102.000 στις 182.000 ποσό που ενδεχομένως να είναι δύσκολο να καταβληθεί.

Ας σημειωθεί ότι η εταιρεία θα πρέπει να καταβάλει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο άλλα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ Μηχαηλίδης ανέφερε ότι επί του παρόντος το τηλεοπτικό πεδίο θα συνεχίσει να διατηρεί τις δύο τηλεοπτικές πλατφόρμες , μια της Velister και μια του ΡΙΚ.

ASTRA