Home Uncategorized Πήγαμε οργανωμένα στο Κερατσίνι, παραδέχτηκε ο Γ.Ρουπακιάς

Πήγαμε οργανωμένα στο Κερατσίνι, παραδέχτηκε ο Γ.Ρουπακιάς


Από «φόβο για τη ζωή του» ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον Παύλο Φύσσα ο Γιώργος Ρουπακιάς.
Στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, υποστήριξε ότι βρέθηκε στο επίμαχο σημείο στο Κερατσίνι, ακολουθώντας ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής που κινούνταν με μηχανές, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Επέμεινε επίσης, ότι είχε «χαλαρή σχέση με τη Χρυσή Αυγή», την οποία, όπως είπε δεν γνώρισε σαν εγκληματική οργάνωση, αλλά από τα συσσίτια και τις ομιλίες για την Αρχαία Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τον φόνο, υποστήριξε ότι ήταν ο Παύλος Φύσσας που κινήθηκε σε βάρος του απειλητικά μαζί με άλλους, φοβήθηκε για τη ζωή του και τον σκότωσε.

Όχι Εισαγγελέα στους Μιχαλολιάκο, Παππά και Λαγό να παραστούν σήμερα στη Βουλή όπου θα συζητηθεί η άρση ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός πήραν αρνητική απάντηση από την εισαγγελέα Πειραιά, στο αίτημά τους να τους δοθεί άδεια προκειμένου να παραστούν στην συνεδρίαση της σημερινής συνεδρίας της Βουλής όπου θα συζητηθεί η άρση ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα θα διεξαχθεί η συζήτηση και η ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής των αιτήσεων άρσης ασυλίας των βουλευτών, Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα, Παναγιώταρου, Κασιδιάρη και Αλεξόπουλου.

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει πως κατέπεσε το δημοκρατικό προσωπείο του “συνταγματικού” τόξου», και ότι στη σημερινή ψηφοφορία το αποτέλεσμα θα είναι προϊόν νόθευσης της βούλησης του Σώματος και θα έχει χαρακτήρα πλασματικό.

in.gr