Home Uncategorized Στην εντατική 43χρονος μοτοσυκλετιστής

Στην εντατική 43χρονος μοτοσυκλετιστής


Στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού νοσηλεύεται 43χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 38χρονη από την Ουκρανία. Η οδηγός εγκατέλειψε πεζή τη σκηνή και συνελήφθηκε λίγο αργότερα, οπόταν και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Όπως ανάφερε στο ΚΥΠΕ ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα επί της οδού Ομονοίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη και το οποίο ανήκει σε αλλοδαπή φίλη της, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 43χρονου.

Η οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο 50 περίπου μέτρα από το δυστύχημα και ακολούθως βγήκε τρέχοντας από αυτό και εξαφανίστηκε, ενώ δυο φιλικά της πρόσωπα, που ήταν συνεπιβάτες, παρέμειναν στη σκηνή.
Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης. αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα λεκάνης και εσωτερική αιμορραγία στο συκώτι και σπλήνα.

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος λίγο αργότερα, ενώ εναντίον της διερευνάται υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος, καθώς και παράνομης παραμονής της στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ASTRA