Home Uncategorized Αγώνας δρόμου για είσπραξη 67.000 και πλέον ενταλμάτων

Αγώνας δρόμου για είσπραξη 67.000 και πλέον ενταλμάτων


Αγώνα δρόμου για πληρωμή οφειλών για πέραν των 67 000 ενταλμάτων κάνει η αστυνομία. Τα μέλη της δύναμης έχουν εντατικοποιήσει τις προσπάθειές τους για είσπραξη των ανείσπρακτων ενταλμάτων εγκαινιάζοντας εκστρατεία ελέγχου στα οδοφράγματα προς τα κατεχόμενα κυρίως του Αγίου Δομετίου.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο γενικός διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Λευκωσίας Κύπρος Μιχαηλίδης επεσήμανε ότι είναι αντιφατικό αφ ενός κάποιος να μην πληρώνει για τη διατροφή του παιδιού του και αφ εταίρου να διαθέτει χρήματα για σκοπούς κυβείας στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα  με τον κ. Μιχαηλίδη σε πρόσφατη επιδρομή στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου εντοπίστηκαν και εκτελέστηκαν σε λίγες ώρες 38 εντάλματα τα οποία αντιστοιχούσαν στο ποσό των 12.700 ευρώ.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι μόνο στη Λευκωσία εκτελούνται γύρω στα 250 εντάλματα τη βδομάδα. Μόνο η αστυνομική διεύθυνση της πρωτεύουσας εισπράττει από 45.000 μέχρι 65.000 εβδομαδιαίως.

Τα μέλη της δύναμης συνεχίζουν τους ελέγχους και στα αεροδρόμια. Από τον περασμένο Απρίλη η αστυνομία έχει εισπράξει σύμφωνα με πληροφορίες πέραν των επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εντατικοποιεί τους ελέγχους της και σε πρακτορεία και άλλα υποστατικά στις ελεύθερες περιοχές. Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη εντοπίστηκαν μέχρι σήμερα πολλοί ενώ επιδίδονταν σε κυβεία κατά τα άλλα δήλωναν μη έχοντες να πληρώσουν. Πρόσφατα μετά από ελέγχους σε διάφορα υποστατικά  από τους 36 καταγγελθέντες για κυβεία οι 19 είχαν εντάλματα απλήρωτα.

ASTRA