Home Uncategorized Εντατικοποιείται η έρευνα για UFO

Εντατικοποιείται η έρευνα για UFO


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Πολεμική Αεροπορία του Περού αποφάσισε την επαναλειτουργία υπηρεσάις που ασχολείται με την έρευνα σχετικά με τα UFO. Το Τμήμα Ερεύνης Ανώμαλων Εναέριων Φαινομέων της νοτιοαμερικανικής χωρας φέρνει κοντά προσωπικό της αεροπορίας, κοινωνιολόγους, αρχαιολόγους και αστρονόμους για να αναλύσουν το φαινόμενο εμφάνισης UFO στον ουρανό της χώρας, τη συχνότητα εμφάνισής τους, το σημείο και τις χρονικές συγκυρίες.

Ο συνταγματάρχης Julio Vucetich δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων του Περού, το Andina: “Για τους ανθρώπους που παρατηρούν φαινομενικά αντισυμβατικά φαινόμενα, που προκαλούν έκπληξη ή ανησυχία, τώρα υπάρχει ένα ίδρυμα που θα μελετά και θα ερευνά την κάθε πληροφορία τους”.

Η υπηρεσία ιδρύθηκε το 2001 αλλά καταργήθηκε πριν από πέντε χρόνια λόγω διοικητικών θεμάτων. Οι γείτονες χώρες Αργεντινή, Βραζιλία και Χιλή έχουν εν λειτουργία ανάλογες υπηρεσίες. Όπως τόνισε ο συνταγματάρχης, “το γραφείο στο Περού επαναλειτουργεί καθώς υπήρξε αυξημένη εμφάνιση στον ουρανό αγνώστου ταυτότητος αντικειμένων και όσοι τα είδαν κάνουν πολλές αναφορές στον Τύπο”.

ΠΗΓΗ: MIRROR

real.gr