Home Uncategorized Κατέληξε στην ενδεκάδα ο Σάντος (videos)

Κατέληξε στην ενδεκάδα ο Σάντος (videos)


Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως έχει καταλήξει στην βασική ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την Εθνική Ελλάδας στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Πορτογαλία ενόψει του Μουντιάλ. Στη σημερινή προπόνηση, η οποία ήταν η τελευταία επί ελληνικού εδάφους για την “γαλανόλευκη” πριν από το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, ο Πορτογάλος τεχνικός άνοιξε τα χαρτιά του δείχνοντας πως οι “εκλεκτοί” για το αρχικό σχήμα στο ματς με τους Ίβηρες είναι ο Καρνέζης στην εστία, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας στο αριστερό, με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”. Στα χαφ οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Τζιόλης ενώ η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου.

Το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος, το οποίο ήταν διάρκειας 1,5, περιελάμβανε “διπλό” σε ολόκληρο και εν συνεχεία στο μισό γήπεδο. Με την ομάδα των βασικών αγωνίστηκαν οι 11 προαναφερθέντες ενώ “αντίπαλοί” τους ήταν οι Καπίνο, Σάμαρης, Μόρας, Τζαβέλλας, Βύντρα, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Εξάλλου, το μενού της προπόνησης είχε και εξάσκηση στα “στημένα” και κυρίως στα κόρνερ.

Οι διεθνείς θα έχουν ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 21:00 όταν και θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η “γαλανόλευκη” αποστολή και την Παρασκευή στις 11:00 θα αναχωρήσουν για την Λισαβόνα για το φιλικό του Σαββάτου με την Πορτογαλία.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr