Home Uncategorized Βαλντεράμα: “Το σεξ με χαλάρωνε στα Μουντιάλ”

Βαλντεράμα: “Το σεξ με χαλάρωνε στα Μουντιάλ”


Παραμένει έως σήμερα το είδωλο. Ο ένας και ο μοναδικός Κάρλος Βαλντεράμα. Ο κορυφαίος Κολομβιανός άσος όλων των εποχών, με παρουσία σε τρία Μουντιάλ (1990,1994,1998) που εκτός από τις ποδοσφαιρικές του αρετές, έγινε διάσημος για την…αφάνα του αλλά και τις προχωρημένες σκέψεις και απόψεις που ποτέ δεν δίσταζε να τις εξωτερικεύει.
O  El Pibe (Το παιδί) ακόμη και σήμερα στα 53 του χρόνια, παραμένει αυθεντικός.
«
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο  για έναν ποδοσφαιριστή, από το να κάνει σεξ μετά τους αγώνες, ειδικά μετά από ήττες ή σε παιχνίδια με τόσο μεγάλη ένταση όπως είναι αυτά των Μουντιάλ. Είναι η τέλεια χαλάρωση» ανέφερε σε συνέντευξη του όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

«Φυσικά και κάνει καλό για έναν παίκτη να κάνει σεξ στη διάρκεια του Μουντιάλ. Είναι μία φυσιολογική ανάγκη του κάθε ανθρώπου…» είπε σχολιάζοντας την προτροπή που είχε κάνει τον περασμένο Απρίλιο ο Φελίπε Σκολάρι στους παίκτες του: «Ναι, μπορείτε να κάνετε σεξ, αλλά όχι να ακροβατείτε με αυτό…»

Ο Βαλντεράμα που έπαιζε μέχρι τα 40 του χρόνια στους Κολοράντο Ράπιντς των ΗΠΑ, δεν πολυσυμφώνησε με το δεύτερο σκέλος της προτροπής του Σκολάρι:
«Εντάξει δεν μπορεί να είσαι απόλυτα σιωπηλός και χαλαρός στο σεξ…» είπε με νόημα.

Αναφερόμενος στις δικές του «επιδόσεις» στη διάρκεια των τριών Μουντιάλ που αγωνίστηκε αποκάλυψε επίσης με νόημα:
«Ναι είχαμε τις γυναίκες μας μαζί. Σε άλλα ξενοδοχεία…»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr