Home Uncategorized Αργοπορία και γκάφες αλλά… καλό κλίμα στο Καμερούν

Αργοπορία και γκάφες αλλά… καλό κλίμα στο Καμερούν


Κωμικοτραγικές καταστάσεις συμβαίνουν στην εθνική του Καμερούν. Αρχικά, η αποστολή της ομάδας έφτασε μία ημέρα αργότερα στη Βραζιλία, καθώς δεν είχε βρεθεί λύση στο οικονομικό σκέλος και στα μπόνους. Στη συνέχεια, αφού έφτασε η ομάδα στη χώρα όπου θα διεξαχθεί το Μουντιάλ, οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν ότι δύο παίκτες ξέμειναν στο ξενοδοχείο, την ώρα που η υπόλοιπη ομάδα είχε μεταβεί στο προπονητικό κέντρο για την καθιερωμένη προπόνηση. Συγκεκριμένα μόλις προπονητικό τιμ και παίκτες έφτασαν στο γήπεδο ,ανακάλυψαν ότι είχαν ξεχάσει στο ξενοδοχείο τους Σεντρίκ Τζεγκουέ και Φαμπρίς Ολινγκά!

Ο Φίνκε πάντως (που φαίνεται να έχει κυρίως ρόλο πυροσβέστη, παρά προπονητή) θεωρεί την ομάδα έτοιμη για το πρώτο ματς με το Μεξικό. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι παίκτες, με τον Γουεμπό να τονίζει πως «υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και όλοι έχουμε αυτοπεποίθηση. Η προετοιμασία πήγε καλά και θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή στο Μουντιάλ με τους τρεις βαθμούς».

Ο τεχνικός του Καμερούν διαβεβαίωσε στη χθεσινοβραδυνή συνέντευξη Τύπου πως οι περισσότεροι παίκτες που δίνονταν αμφίβολοι, θα αγωνιστούν. Για τον Ζαν Μακούν και το πρόβλημα που είχε με τον αστράγαλο είπε πως δεν ήταν κάτι το σημαντικό και ο παίκτης θα αγωνιστεί από την αρχή, ενώ ο ίδιος νωρίτερα έλεγε πως δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του. Τα ίδια ισχύουν για τους Ετό και Μπία (μικροτραυματισμοί που δεν εμπνέουν ανησυχία) και έτσι τα μοναδικά προβλήματα για σήμερα είναι οι Λαντρί Ν’Γκουεμό και Εντγκαρ Σαλί, οι οποίοι έμειναν εκτός προπόνησης την Τετάρτη και ο Γερμανός τόνισε πως θα είναι έτοιμοι σε 2-3 ημέρες, κάτι που τους κάνει εξαιρετικά αμφίβολους επίσης για το ματς με τους λατινοαμερικάνους. Ίσως να μην ρισκαριστεί η συμμετοχή του Μακούν, ενώ μπροστά παίζεται μια θέση ανάμεσα στους Γουεμπό (που ξεκίνησε βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς των προκριματικών και τα φιλικά) και του φορμαρισμένου Τσούπο-Μοτίνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ιτάντζ – Ασού-Εκοτό, Τζέγκουε, Ν’Κουλού, Ενόχ – Μπία, Σονγκ, Μουκαντζό, Ματίπ – Ετό, Γουεμπό (Μοτίνγκ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr