Home Uncategorized «Δάγκωσε» την Ιταλία και προκρίθηκε η Ουρουγουάη (Video)

«Δάγκωσε» την Ιταλία και προκρίθηκε η Ουρουγουάη (Video)


Η Ουρουγουάη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Μαρκίζιο στο 59′), νίκησε με 1-0 (81′ Γοντίν) την Ιταλία και προκρίθηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καταλλαμβάνοντας τη 2η θέση στον 4ο όμιλο. Ο Σουάρες δάγκωσε τον Κιελίνι, με τον διαιτητή να μην βλέπει την ενέργεια του Ουρουγουανού, με αποτέλεσμα να μην τον τιμωρήσει.

Α’ Ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν πιο επιφυλακτικές και δεν ρίσκαραν μπροστά με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Από τη μία η Ιταλία βολευόταν από αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, ενώ η Ουρουγουάη έψαχνε να βρει διαδρόμους για να «σπάσει» τον αμυντικό κλοιό των Ιταλών.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και στα πρώτα λεπτά η εικόνα του αγώνα δεν διέφερε σε πολλά, συγκριτικά με το πρώτο μέρος. Όλα αυτά άλλαξαν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μετά την αποβολή του Μαρκίζιο με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Αρέβαλο. Η Ουρουγουάη άρχισε σταδιακά να φτάνει όλο και πιο απειλητικά στην περιοχή του Μπουφόν και στο 81′ μετά από κόρνερ ο Γκοντίν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ιταλικής εστίας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το περιστατικό που στιγμάτισε τον αγώνα ωστόσο έλαβε χώρα τρία λεπτά πριν από την επίτευξη του γκολ της Ουρουγουάης, όταν ο Σουάρες δάγκωσε τον Κιελίνι στη προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση, με τον διαιτητή Μάρκο Ροντρίγκες να μην βλέπει την ενέργεια του Ουρουγουανού και κατ’ επέκταση να μην τον τιμωρεί με κόκκινη κάρτα.

Μετά από 6 λεπτά καθυστερήσεων, το τελικό σφύριγμα στον αγώνα βρήκε τους Ουρουγουανούς να πανηγυρίζουν τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στου «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Ιταλία: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Νταρμιάν, Ντε Σίλιο, Πίρλο, Μαρκίζιο, Βεράτι (75′ Μότα), Μπαλοτέλι (46′ Παρόλο), Ιμόμπιλε (71′ Κασάνο).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Χιμένες, Κάσερες, Γκοντίν, Α. Περέιρα (63′ Στουάνι), Αρεβάλο, Γκονζάλες, Σουάρες, Λοδέιρο (46′ Β. Περέιρα), Καβάνι, Ροντρίγκες (78′ Ραμίρες).

 

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr