Home Uncategorized Η νίκη ήρθε από τον πάγκο ξανά (Video)

Η νίκη ήρθε από τον πάγκο ξανά (Video)


Ο Μαρκ Βίλμοτς με τις αλλαγές του έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα του και με γκολ του Όριτζι στο 88′ το Βέλγιο πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση, επικρατώντας 1-0 της Ρωσίας.

Α’ Ημίχρονο

Με την έναρξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι με το Βέλγιο να παίρνει σταδιακά τον έλεγχο του αγώνα, αφού οι Ρώσοι με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, ξόδευαν επιθέσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να απειλήσουν την εστία του Ακινφέεφ.

Μόνιμη πηγή κινδύνου από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης του Βελγίο ο Μέρτενς, ο οποίος ταλαιπώρησε σε πολλές περιπτώσεις τον Κουμπάροφ, δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει ή να δημιουργήσει κάποιο γκολ. Στα τελευταία λεπτά η Ρωσία κέρδισε μέτρα φτάνοντας απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρωσία ισορρόπησε και προσπάθησε να βρει διαδρόμους και να φτάσει πρώτη στο γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως και με την πάροδο του χρόνου οι παίκτες του Φάμπιο Καπέλο άρχισαν να κουράζονται. Ο Μέρτενς χάθηκε από το παιχνίδι και στο 75′ αντικαταστάθηκε από τον Μιραλάς . Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού (είχε φάουλ στο δοκάρι στο 86′), έδωσε πνοή στους “κόκκινους” διαβόλους οι οποίοι στα τελευταία λεπτά πολιόρκησαν τη ρωσική άμυνα και κατάφεραν να βρουν το γκολ, μετά από όμορφη ενέργεια του Αζάρ από αριστερά πάσα πάρε-βάλε στον Όριτζι ο οποίος από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ακινφέεφ στο 88ο λεπτό.

Το τελικό σφύριγμα του Φέλιξ Μπριχ βρήκε τους Βέλγους να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στον όμιλο και να κάνουν ήδη όνειρα για τους “16” της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβίρελντ, Βερμάλεν (31′ Βερτόνγκεν), Κομπανί, Βίτσελ, Ντε Μπρούιν, Φελαϊνί, Λουκάκου (57′ Όριτζι), Αζάρ, Μέρτενς (75′ Μιραλάς), Φαν Μπούιτεν.

Ρωσία: Ακινφέεφ, Κοζλόφ (62′ Εσένκο), Ιγκνασέβιτς, Κανουνίκοφ, Γκλουσάκοφ, Κοκόριν, Μπερεζούτσκι, Σατόφ (83′ Ντζαγκόεφ), Σαμέντοφ (90′ Κερζάκοφ), Φαϊζούλιν, Κομπάροφ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr