Home Uncategorized Ισοπαλία 2-2 για την Γερμανία (video)

Ισοπαλία 2-2 για την Γερμανία (video)


Εντυπωσιακό ματς, ειδικά στο δεύτερο μέρος, έγινε ανάμεσα στην Γερμανία και το Καμερούν στο «Μπορούσα Παρκ», με τις δυο ομάδες, που προετοιμάζονται για το Μουντιάλ, να έρχονται ισόπαλες 2-2!  Τα «πάντσερ» έμειναν πίσω στο σκορ με το Καμερούν, έκαναν την ανατροπή, αλλά τα «αδάμαστα λιοντάρια» κατάφεραν να ισοφαρίσουν…
Η Γερμανία έδειξε πως θέλει δουλειά, ενώ το Καμερούν εντυπωσίασε, μετά την ήττα με 2-1 από την Παραγουάη πριν από μερικές μέρες στην Αυστρία..

Ο Σάμουελ Ετό σε φάση διαρκείας πέτυχε το 1-0 στο 62’, με τον άσος της Τσέλσι να εκμεταλλεύεται τα κενά στην άμυνα των «πάντσερ». Στο 66’ ο Μίλερ με εντυπωσιακή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 71’ ο Σούρλε, που ξεκίνησε από οφσάιντ, έκανε το 2-1. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με ωραίο διαγώνιο σουτ του Τσούπο – Μοτίνγκ στο 78’.

Οι συνθέσεις…
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Βάιντερφελερ, Μερτεσάκερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Ντουρμ (85’ Χιέβεντες), Οζίλ (64’ Ποντόλσκι), Κεντίρα (74’ Κράμερ), Κρόος, Ρόις, Γκέτσε (58’ Σούρλε), Μίλερ.
ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Ιτάνζ, Νκουλού, Μπεντιμό (58’ Ασού – Εκοτό), Ματίπ, Τζεγκούε, Μπιά (46’ Νγκουεμό), Σονγκ, Ενό, Ετό (92’ Γουεμπό), Τσούπο – Μοτίνγκ, Μουκαντζό.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr