Home Uncategorized Καρνέζης: «Το περιμένουμε πως και πως» (video)

Καρνέζης: «Το περιμένουμε πως και πως» (video)


Δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ κόντρα στην Κολομβία ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στον απεσταλμένο του pamesports και του real group στη Βραζιλία, Μιχάλη Τσώχο, και αναφέρθηκε στην απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο ενώ χαρακτήρισε “κλειδί” το πρώτο ματς του ομίλου.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη:

Πως νιώθει ως τερματοφύλακας για την απουσία του Φαλκάο: «Έχουμε πει ξανά ότι είναι κρίμα που δεν μπορεί να αγωνιστεί. Είναι άσχημο για έναν παίκτη να χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα η Κολομβία έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και πολύ καλούς παίκτες κυρίως από τη μέση και μπροστά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει όλοι πολύ και περιμένουμε πως και πως το πρώτο παιχνίδι».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση: «Η Εθνική ομάδα στηρίζεται στη συνολική απόδοση. Ξέρουμε όλοι να αμυνόμαστε καλά, όχι μόνο η τετράδα της άμυνας και ο τερματοφύλακας. Είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την Εθνική ομάδα. Μπορεί να μην είχα γεμάτη σεζόν, αγωνίστηκαν όμως σε 15 ματς φέτος σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Είναι διαφορετικό το επίπεδο της Ισπανίας από αυτό της Ελλάδας. Αλλιώς είναι να παίζεις με Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ και αλλιώς να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο καθένας που θα ήταν στη θέση των διεθνών θα ήθελε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του».

Για το αν το ματς με την Κολομβία είναι το “κλειδί” για την πρόκριση: «Είναι ένας όμιλος πολύ ισορροπημένος. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι γιατί είναι τρία ματς στον όμιλο κι αν κάνεις γκέλα στην αρχή είναι δύσκολο να τη διορθώσεις. Γι’ αυτό ξεκινώντας με θετικό αποτέλεσμα αυξάνονται οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr