Home Uncategorized «Λευκή» ισοπαλία για την Ιταλία

«Λευκή» ισοπαλία για την Ιταλία


Όπως… συνηθίζει στα φιλικά, η Ιταλία δεν νίκησε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ιρλανδία στο «Κρέιβεν Κότατζ» του Λονδίνου, σε αγώνα που επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό του Ρικάρντο Μοντολίβο!

Η «σκουάντρα ατζούρα» δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά κράτησε το μηδέν στην άμυνά της, με τον ΤέζαρεΠραντέλι να κάνει άλλες τέσσερις αλλαγές, εκτός από αυτή του Μοντολίβο. Στο 80’ η Ιρλανδία είχε, πάντως, δοκάρι με τον Κοξ, ενώ στο πρώτο μέρος για την Ιταλία κακώς ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ. Για την Ιρλανδία ο Μάρτιν Ο’ Νιλ έκανε τέσσερις αλλαγές…

Οι συνθέσεις
ΙΤΑΛΙΑ: Σιρίγκου, Παλέτα, Μπονούτσι, Νταρμιάν (88’ Αμπάτε), Ντε Σίλιο, Μότα (62’ Ντε Ρόσι), Μοντολίβο (18’ Ακουιλάνι (38’ Παρόλο), Μαρκίσιο, Βεράτι, Ρόσι (71’ Σέρτσι), Ιμόμπιλε (57’ Κασάνο).
ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντέ, Ο’ Σέι, Κόουλμαν, Γουορντ, Πιρς, ΜακΓκίντι, Χούλαχαν (67’ Κουίν), Μέιλερ (85’ Γκριν), Πίλκινγκτον (58’ ΜακΚλιν), Χέντρικ, Λονγκ (73’ Κοξ).

Με καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ειδικά στο πρώτο μέρος, η Αλγερία έφτασε στην επιτυχία με σκορ 3-1 στο φιλικό που έδωσε στη Σιόν της Ελβετίας κόντρα στην Αρμενία.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Αφρικής δεν έχασε για 7ο φιλικό σε… ουδέτερο έδαφος. Τελευταία ήττα της ήταν τον Μάιο του 2012 από την Βοσνία (1-0).

Η Αλγερία έκανε το 1-0 στο 13’ με τον Μπελκαλέμ, ενώ στο 22’ έγινε το 2-0 με τον Ζιλάς. Στο 42’ ο Σλμάνι πέτυχε το 3-0… Η Αρμενία κατάφερε, τελικά, να μειώσει με τον Γιουσπασιάν στο 46’…

Μετά το 3-0 με το Ισραήλ, το Μεξικό επικράτησε με νέα «τριάρα» (3-1), αυτή τη φορά στο Τέξας των ΗΠΑ, κόντρα στην Ισημερινό, σε αγώνα στον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά για τους «αζτέκους» ο Μόντες!

Οι δυο ομάδες προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μεξικό να έχει καλύτερη εικόνα και να φτάνει στην επιτυχία. Το 1-0 έκανε, μάλιστα, ο Λουίς Μόντες στο 33’, αλλά ο μέσος της Λεόν στο 41’ έγινε αναγκαστική αλλαγή (μπήκε στην θέση του ο Μάρκο Φαμπιάν), καθώς τραυματίστηκε σοβαρά…

Ο Μάρκο Φαμπιάν ήταν, μάλιστα, αυτός που πέτυχε το 2-0 στο 69’, ενώ στο 76’ με αυτογκόλ του Μπανγκέρα έγινε το 3-0. Για τον Ισημερινό μείωσε ο Βαλέντσια στο 80’…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr