Home Uncategorized Με… προσήλωση οι Μεξικάνοι

Με… προσήλωση οι Μεξικάνοι


Κομβικό… ματς δίνει το Μεξικό κόντρα στο Καμερούν στο Νατάλ για τον 1ο όμιλο, μετά το 3-1 της Βραζιλίας με την Κροατία και οι «Αζτέκοι» ξέρουν πως με νίκη κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση! Το Μεξικό στα 5 τελευταία Μουντιάλ έχει περάσει στους «16» και αποκλείστηκε στην συγκεκριμένη φάση.

«Η κατοχή της μπάλας και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες, το να μην δώσουμε χώρους επίσης. Είναι μία ομάδα που βγαίνει με μεγάλη ταχύτητα στην αντεπίθεση, διαθέτει παίκτες γρήγορους κι εμείς, αν δεν είμαστε έξυπνοι, αν δεν τους ελέγξουμε καλά, αμέσως θα γίνουμε ευάλωτοι. Λέγεται ότι η άμυνα μας είναι αργή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε καλή κάλυψη ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως», τόνισε ο Μιγκέλ Ερέρα, ο οποίος στα φιλικά με Βοσνία και Πορτογαλία, γνώρισε τις πρώτες του ήττες (με 1-0).

\Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Αζτέκων» από τον περασμένο Νοέμβριο που ανέλαβε (πριν από τα μπαράζ με την Νέα Ζηλανδία) ανανέωσε την ομάδα. Το Μεξικό μέσα στο 2014 έπαιξε 7 φιλικά με απολογισμό 3-2-2. Νίκησε 4-0 την Ν. Κορέα τον Ιανουάριο, έφερε 0-0 με τη Νιγηρία τον Μάρτιο και 2-2 με τις ΗΠΑ τον Απρίλιο. Τον Μάιο, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το Μουντιάλ νίκησε στην… πατρίδα με 3-0 το Ισραήλ και 3-1 το Εκουαδόρ στις ΗΠΑ, σε αγώνα που τραυματίστηκε σοβαρά ο Μόντες. Ακολούθησαν, όπως είπανε, τον Ιούνιο δυο ήττα με 1-0 από Βοσνία και Πορτογαλία.

Πιστός ο Ερέρα στο 3-5-2 με μπακ που ανεβαίνουν και βοηθούν αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, «σφιχτό» και δυο φορ. Φαίνεται πως στην επίθεση θα προτιμηθεί ο Ντος Σάντος αντί του Ερνάντες ως παρτενέρ του Περάλτα. Όπως είπε ο Ερέρα, ο Οτσόα κέρδισε στις λεπτομέρειες τη θέση κάτω από τα γκολπόστ από τον Κορόνα.

Πιθανή ενδεκάδα:(3-2-3-2 ή 3-5-2): Οτσόα/Ροντρίγκες, Μάρκες, Μορένο/Αγκιλάρ, Λαγιούν/Ερέρα, Βάσκες, Γκουαρδάδο/Ντος Σάντος, Περάλτα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr