Home Uncategorized Πάνοπλη η Βραζιλία για την πρεμιέρα

Πάνοπλη η Βραζιλία για την πρεμιέρα


Η Βραζιλία διοργανώνει ξανά Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από 64 χρόνια, και στην «σελεσάο» θέλουν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών πριν από ένα χρόνο, να φτάσουν ξανά στην κορυφή του κόσμου… Η οικοδέσποινα ρίχνεται στην μάχη την πρεμιέρα στο ολοκαίνουριο «Αρένα Κορίνθιανς» στο Σάο Πάολο κόντρα στους… επικίνδυνους Κροάτες! Για την γηπεδούχο προέχει η νίκη, μπροστά στον κόσμο της, ενώ στις κερκίδες θα υπάρχουν και φίλοι της φιλοξενούμενης.
Μετά και δυο φιλικά με Παναμά (4-0) και Σερβία (1-0), ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς και ο Νεϊμάρ, που τραυματίστηκε ελαφριά (από την αρχή φάνηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό) πριν από μερικές μέρες, είναι πανέτοιμος.

«Το 2002 είχα περισσότερο άγχος. Κοιμόμουν πολύ λιγότερες ώρες, τώρα είναι διαφορετικά. Η ομάδα εξελίσσεται όπως πρέπει, οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε σε πράξεις, όλα όσα δουλέψαμε τόσο καιρό. Έφτασε η ώρα! Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα δυσκολίες, σεβόμαστε στην Κροατία αλλά θέλουμε και να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο για ψυχολογικούς λόγους», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου. Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος τεχνικός φροντίζει να προσέχει και τα… νώτα!

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ τόνισε: «Δεν έχω στόχο να βγω πρώτος σκόρερ. Ούτε ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά. Να στεφθώ πρωταθλητής με ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Αν μπορέσω να βοηθήσω με γκολ ή ασίστ, μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι να βοηθήσω την ομάδα μου που είναι πάνω από όλους στα αποδυτήρια. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στους φιλάθλους μας, δικαιολογημένα καθώς διαθέτουμε αξιόλογη ομάδα, το θέμα είναι να λειτουργήσουμε σωστά σαν σύνολο, να έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και ηρεμία για να προχωρήσουμε μέχρι τον τελικό».

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-1-3): Ζούλιο Σέζαρ/Ντάνι Αλβες, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο/Παουλίνιο, Λουίζ Γκουστάβο/Οσκάρ/Χουλκ, Φρεντ, Νεϊμάρ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr