Home Uncategorized Το πήρε πάνω του ο Μέσι (VIDEO)

Το πήρε πάνω του ο Μέσι (VIDEO)


Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μέσι ανέλαβε δράση και με δικό του τέρμα λύτρωσε την Αργεντινή η οποία νίκησε μετά κόπων και βασάνων το Ιράν με 1-0.

Α’ Ημίχρονο:

Η Αργεντινή βρήκε απέναντι της μια ομάδα που είχε ως στόχο να κρατήσει πάση θυσία το μηδέν στα μετόπισθεν. Ο Μέσι και η παρέα του δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους αφού οι παίκτες του Κάρλος Κεϊρόζ αμύνονταν μαζικά, ντουμπλάροντας κάθε μαρκάρισμα.

Τα λεπτά κύλησαν και το Ιράν άρχισε να χτίζει αυτοπεποίθηση, φτάνοντας απειλητικά στην εστία του Ρομέρο στο 42′, με τον Χοσεϊνί να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Β’ Ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος η Αργεντινή έδειχνε σαστισμένη από την αδυναμία της να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές και το Ιράν βρήκε την ευκαιρία να υποχρεώσει τον Ρομέρο σε τρεις περιπτώσεις (53′, 67′, 86′) να αποκρούσει σωτήρια.

Και εκεί που όλα έδειχναν χαμένα για την Αργεντινή, ο Μέσι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, ξεμαρκαρίστηκε και με σουτ από διαγώνια θέση λύτρωσε την “αλμπισελέστε”
στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Το γκολ του Μέσι…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr