Home Uncategorized Το σκίτσο που έκανε έξαλλους τους Κολομβιανούς

Το σκίτσο που έκανε έξαλλους τους Κολομβιανούς


Στα… χαρακώματα βρέθηκαν Βέλγιο και Κολομβία, λόγω εντός σκίτσου. Συγκεκριμένα, ένας τηλεοπτικός σταθμός των Βρυξελλών δημοσίευσε μία καρικατούρα, με τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας από τη Λατινική Αμερική να σνιφάρουν τη γραμμή, με την οποία ο διαιτητής ορίζει το τείχος στα φάουλ!

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρέσβη της Κολομβίας, στις Βρυξέλλες, Ροντρίγο Ριβέρα, και λίγο έλειψε να δημιουργεί διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στις δυο χώρες… Ο πρέσβης της Κολομβίας έβαλε το συγκεκριμένο σκίτσο στο «Twitter». Ο σκιτσογράφος αναγκάστηκε να αποσύρει τη δημιουργία του από το προφίλ του στο «Facebook», ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Να θυμίσουμε πως αυτό είναι το τρίτο περιστατικό, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, που προκαλεί την έντονη αντίδραση των Κολομβιανών. Πριν από μερικές μέρες, υπήρξε τοποθέτηση δύο παρουσιαστών σε κανάλι της Αυστραλίας, όταν ακούστηκε να λένε πως η χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι γνωστή για την κοκαΐνη και το καφέ. Επίσης, μία υποτιμητική καρικατούρα για την Κολομβία είχε δημοσιευθεί και σε ολλανδικό Μέσο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr