Home Uncategorized Χειμωνιάτικο σκηνικό στο Τρόοδος – Κλειστοί οι δρόμοι

Χειμωνιάτικο σκηνικό στο Τρόοδος – Κλειστοί οι δρόμοι

trooodos


Χιόνια, βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ήδη τα χιόνια που πέφτουν κατά διαστήματα στα ψηλότερα ορεινά, έχουν προκαλέσει κάποια προβλήματα στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Τροόδους.

Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι εντονότερα από τη Δευτέρα με βροχοπτώσεις, χιονόπτωση στο Τρόοδος και ίσως και στα ημιορεινά, και ισχυρούς ανέμους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 12 στο εσωτερικό και γύρω στους 14 στα παράλια.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι προς το Τρόοδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω βαριάς χιονόπτωσης στην περιοχή του Τροόδους, οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Προδρόμου-Τροόδους και Πλατρών-Τροόδους έχουν κλείσει για όλα τα οχήματα.

Επίσης, οι δρόμοι Μονιάτη-Πλατρών και Προδρόμου-Τροοδίτισσας έχουν καταστεί επικίνδυνοι, λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ

politis-news.com