Home Uncategorized Αιώνιο ντέρμπι… «τελικός»

Αιώνιο ντέρμπι… «τελικός»

FutsalU21-ElpidaAstr (10)


Μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός, όμως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από αυτόν και η ομάδα που κερδίσει θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Για το Κύπελλο Νέων U21 στο φούτσαλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει το Αποέλ με φόντο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Είναι μονός νοκ-άουτ αγώνας και τα λάθη δεν επιτρέπονται αφού ο νικητής ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες.

Είναι έτοιμη η ομάδα του Όμηρου Ομήρου, δούλεψε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις έχοντας υπόψη αυτή την αναμέτρηση και πλέον έχει μπροστά της ακόμη μια πρόκληση. Οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το νταμπλ, μετά την πρωτιά στο Πρωτάθλημα απομένει η κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως προς το παρόν πρέπει να πάρει την πρόκριση. Όπως πάντα ένα αιώνιο ντέρμπι κρύβει παγίδες και θα χρειαστεί όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να τα δώσουν όλα για να πάρουν αυτό που θέλουν, ενώ είναι αναγκαίο να βγάλουν όλο το πάθος τους στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία απόψε στις 20:00, έδρα της ομάδας μας και η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαιτητές θα είναι ο Σταύρος Χατζηπαναγή και ο Στέφανος Ριαλάς. Το άλλο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη / ΑΜΕΚ Καψάλου και οι δύο ομάδες που θα περάσουν θα τεθούν αντιμέτωπες στις 18 Μαΐου.